Floida Kërpaçi

Floida Kërpaçi ka lindur në Tiranë, më 17 Maj të vitit 1994.

Prej vitit 2013, ajo ndjek studimet e larta në degën Farmaci, në Fakultetin e Farmacisë të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.

Pas angazhimeve të ndryshme në organizime rinore, në vitin 2012 ajo ka nisur angazhimin politik, duke ju bashkuar Lëvizjes Rinore për Integrim.

Znjsh. Kërpaçi është Anëtare e Këshillit Bashkiak të Bashkisë Tiranë, zgjedhur për here të pare në zgjedhjet vendore të vitit 2015.

Në Qershor 2016 ajo është zgjedhur Kryetare e Lëvizjes Rinore për Integrim, nga një process një anëtar një votë i mbajtur në të gjithë Shqipërinë.

Znjsh. Kërpaçi është anëtare e Komiteti tDrejtues Kombëtar dhe Kryesisë së Lëvizjes Socialiste për Integrim prej muajit Qershor, 2016.

N Dhjetor 2016, është zgjedhur Kryetare e Aleancës së Këshilltarëve të rinj ne Bashkinë e Tiranës.

Ajo zotëron shumë mire gjuhën Angleze,  Franceze dhe atë Greke.