Luan Rama dhe Petrit Vasili gjate homazhit te varrezat e deshmoreve

Luan Rama dhe Petrit Vasili gjate homazhit te varrezat e deshmoreve

Luan Rama dhe Petrit Vasili gjate homazhit te varrezat e deshmoreve 0x303030302d30302d3030 FOTO Rama-Vasili tek Deshmoret.jpg 14:42)