Luan Rama dhe Petrit Vasili gjate homazhit te varrezat e deshmoreve

Luan Rama dhe Petrit Vasili gjate homazhit te varrezat e deshmoreve

Luan Rama dhe Petrit Vasili gjate homazhit te varrezat e deshmoreve 0x323031302d30352d3035 FOTO Rama-Vasili tek Deshmoret.jpg 14:44)