Meta zhvillon takime me biznesmenë të vegjël dhe të mesëm në tregun e Kuçovës

Meta zhvillon takime me biznesmenë të vegjël dhe të mesëm në tregun e Kuçovës

Meta zhvillon takime me biznesmenë të vegjël dhe të mesëm në tregun e Kuçovës 0x323030392d30362d3036 FOTO Meta ne tregun e Kuçoves.jpg 10:14)