Lideri i LSI

Lideri i LSI

Lideri i LSI Meta takim me të rinjtë në Vaun e Dejës dhe takim me qindra banorë në komunën Hajmel të Shkodrës 0x323030392d30362d3132 FOTO Meta takim me te rinje ne Vau te Dejes.JPG 19:26)