Lideri i LSI

Lideri i LSI

Lideri i LSI z.Ilir Meta dhe drejtues të LSI bëjnë homazhe në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në nderim të 5 Majit Ditës së Dëshmorëve 0x323030392d30352d3035 FOTO Meta vendos kurore me lule prane Monumentit Nene Shqiperi.JPG 15:15)